Mina tikar

Dream Max Bloom ( Nelly) Höfter A ED UA Ögon UA GR_PRA 1 Normal

Nelly kommer från kennel Dream Max. Hon heter på stamtavlan Dream Max Bloom. Hon är född 22 December 2007. Kennel Dream Max har väldigt fina och vackra hundar. Nellys pappa är den norska S VCH NUCH SU()CH Jakos Nordic Charm och hennes mamma är

S VCH Dream Max Nina Ricci. Nelly är nu 10 år och är en mogen och lugn dam. Våren 2011 fick hon sin första valpkull. Hon var helt underbar som mamma till sina små. Hon är en mycket speciell personlighet. Alla hundar har ju olika personligheter och det är ju det som är spännande. Att få se sin hund växa upp och utvecklas. Nelly har gått valpkurs och varit på hundutställningar. Hon har fått bra kritik från domaren men tyvärr inte så många placeringar. Det bästa hon vet är att springa fritt i skog och mark.

A Magic Life En Dröm Blev Sann (Annie) Höfter C ED 2 Ögon UA GR_ PRA 1 Normal

Annie är min första egna uppfödning. Hon är född 17 April 2011. Hon heter A Magic Life En Dröm Blev Sann på stamtavlan. Hennes mamma är min egen Dream Max Bloom och hennes pappa är S VCH Röysjömarkas Charles Austin (Diesel) som bor hos kennel Boys for you. Nu är hon sju år och är en stor och grov tik. Någon mamma blir hon tyvärr aldrig på grund av Hd status, men är en underbar familjehund. Hon har ställts ut ett par ggr med bra resultat. Jag är så glad i min lilla flicka. Ska bli spännande att följa henne framöver.

 

Chamorels Wyvern ( Minelle)